Tekući račun

Otvaranje tekuceg racuna u Komercijalnoj banci je besplatno za sve one koji primaju licne dohodke i penzije,honorare,prilive po osnovu ugovora o djelu,licne uplate i drugo.

Sredstva sa Vaseg racuna mozete podizati i  na bankomatima Komercijalne banke 24 casa dnevno,7 dana u nedelji. Za podizanje gotovine na bankomatima Banke naplacuje se provizija.

Detaljnije >>

Odobravanje pozajmice

Pozajmice po tekucim racunima su namjenjene punoljetnim drzavljanima Crne Gore sa stalnim prebivalistem,uz dodatni uslov da se radi o klijentima Banke sa otvorenim tekucim racunom preko koga se redovno prima mjesecna plata-penzija.Da bi pozajmica bila odobrena potrebno je da klijent primi najmanje tri plate,penzije preko tekuceg racuna Banke.Pozajmica se odobrava na rok od godinu dana,a u visini prosječne tromjesečne  zarade-penzije,ako drugacije nije ugovoreno.

Brza i kvalitetna usluga

Brza i kvalitetna usluga u poslovnicama Banke kao i ljubazno saltersko osoblje je ono sto nase klijente cini zadovoljnim.
Procedura za otvaranje tekuceg racuna u Komercijalnoj banci je krajnje jednostavna. Za otvaranje tekuceg racuna potrebni su Vam sledeci dokumenti:  

Za zaposlene:

  • ugovor o isplati zarada radnika preko tekucih racuna ili potvrda firme o redovnoj uplati zarade na tekuci racun otvoren kod Banke;
  • vazeca licna karta ili neki drugi identifikacioni dokument na uvid.

Za penzionere:

  • resenje nadleznog Fonda o isplati penzija ili penzioni cek
  • vazeca licna karta ili drugi identifikacioni dokument.

 

Terminski plan izvrsenja naloga za placanje