Visa Electron

Komercijalna banka svim vlasnicima transakcionih računa koji žele savremeno, jednostavno i brzo raspolagati svojim sredstvima, omogućava korišćenje Visa Electron payWave kartice. 
Korisnici Visa Electron payWave kartice mogu raspolagati sredstvima sa svog tekućeg računa, 24 časa dnevno - 365 dana u godini. 


Visa Electron payWave karticu Komercijalne banke možete koristiti za plaćanje roba i usluga na prodajnim mjestima, kao i za podizanje novca na isplatnim uređajima gdje je vidno istaknut znak Visa Electron.


Visa Electron payWave kartica je internacionalno važeća platna kartica i možete je koristiti i za beskontaktno plaćanje.

Uz pomoć ove tehnologije možete plaćati račune iznosa do 15 EUR, bez unošenja PIN koda, prostim prinošenjem kartice POS terminalu koji prihvata kartice sa beskontaktnom tehnologijom. Plaćanje iznosa preko 15 EUR možete izvršiti na isti način, ali uz obavezan unos PIN koda.

Visa Electron payWave kartica u zemlji  i inostranstvu funkcioniše na principu on-line stanja na transakcionim računima za koje je kartica vezana.

 

 

Zahtjev za izdavanje kartica

 

 

kartice@kombank.co.me

+38219819